Home

Botime të reja

Lista e plotë

Katalog (pdf)

Flutura Açka

Mifi shqip

Aktivitete

Kontakt

Lidhje

Lista e botimeve të Skanderbeg books

Petre M. Andreevski, Samuel Beckett, Marlon Brando, Dick Bruna, Pamela Butler, Charles Bukowski, J.M. Coetzee, Michael Cunningham, Raymond Detrez, A. den Doolaard, Robert Elsie, Ian McEwan, Laura Esquivel, J. Fabius, Elena Ferrante, Joschka Fischer, Jonathan Franzen, Furugh Farrukhzad, Natalia Ginzburg, Günther Grass, Martin de Haan, Michel Houellebecq, Kjell Høibraten, Arthur Japin, Elfriede Jelinek, J.M.G. Le Clézio, Doris Lessing, Jonathan Littell, Tessa de Loo, Joris Luyendijk, Mark Mazower, Perihan Magden, Pascal Mercier, Antonio Moresco, Susanna Moore, Haruki Murakami, Gerda Mulder, Vladimir Nabokov, Chimamanda Ngozi Adichie, Amos Oz, Orhan Pamuk, Willy Pasini, Melissa P., Philip Roth, Oliver Sacks, Alice Sebold, G.B. Shaw, Dag Solstad, Sigrid Undset, Mario Vargas Llosa, Maria Venturi, Sandro Veronesi, Michael Wallner, Virginia Woolf, Antonia Young, Hanne Ørstavik.

Flutura Açka, Beqir Ajazi, Naziff Agalli, Arbër Ahmetaj, Ilir Balili, Bujar Balliu, Fahri Balliu, Irfan Bregu, Ilir Cane, Koloreto Cukali, Arlinda Canaj, Izet Çulli, Vasil Dede, Elmiha Drishti, Ledia Dushi, Timo Flloko, Demir Gjergji, Arlinda Guma, Artian Guskiqi, Shazie Hoxha, Nezir Isufi, Ilir Kadia, Milianov Kallupi, Afrim Karagjozi, Riza Lahi, Adriatike Lami, Adelina Margjonaj, Dritan Mesuli, Kujtim Morina, Bujar Muçaj, Asllan Muharrerni, Kliton Nesturi, Zaide Noka, Petrit Palushi, Dhimitër Pojanaku, Vlash Prendi, Maksim Shuli, Mirela Sula, Xhelal Tosku, Borina Voko, Musa Vyshka.

Botime


Proze shqipe Proze shqipe Proze shqipe
69 GRA
As tregime, as novela, aq më pak romane
Arbër Ahmetaj
207 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN978-9928-221-30-8
Çmimi 800 lekë | 6,5 euro

BIRI
Requiem për Mr. J
Flutura Açka
368 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978-9928-221-43-8
Çmimi 1300 lekë

Një fije shprese, njé fije shkrepëse
dokuroman
Ag apolloni
136 faqe
12,5 x 20 cm
ISBN 978-9928-221-??-?
Çmimi lekë

Kukullat nuk kanë Atdhe
Roman
Flutura Açka
492 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978-99943-51-80-0
Çmimi 1400 lekë | 10 euro
Një natë tek Luiza
Rrëfim dashurie
Arbër Ahmetaj
182 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978 9928 4241 9 8
Çmimi 700 lekë | 5 euro
Të ftuar në Rrethin e Dhjetë
Roman
Flutura Açka
462 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN978-9928-221-19-3
Çmimi 1200 lekë | 9 euro

Varri i braktisur
Roman
Arbër Ahmetaj
223 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978 99943 51 82 4
Çmimi 1000 lekë | 8 euro

Fletë hyrje për në varr
Roman
Arbër Ahmetaj
237 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978 99943 51 87 9
Çmimi 800 lekë | 6 euro
Heremit
Tregime
Bujar Balliu
153 faqe
14 x 21 cm
ISBN 978 99943 51 86 2
Çmimi 500 lekë | 5 euro
Kryqi i harreses
Roman
Flutura Açka
196 faqe
ISBN 99927-886-6-6
500 lekë
I kuq buzësh i përgjysmuar
Roman
Arlinda Guma
72 faqe
ISBN 978 99943-5120-6
500 lekë

Një Mijë
Kliton Nesturi
Roman
134 feq.
ISBN 99943-51-02-2
Çmimi 400 lekë
Ditar Personal
Nezir D. Isufi
244 feq.
ISBN 99943-51-05-3
Çmimi 500 lekë

Dashuri bjonde
Arlinda Canaj
(Roman)
220 feq.
ISBN 99927-732-8-6
Çmimi 500 lekë
Lëmoshë në prehër të fatit
Elmiha Drishti
(tregime e novela)
150 feq.
ISBN 99927-775-6-7
Çmimi 400 lekë
Fushat me dasmorë
Artian Guskiqi
Roman
132 faq.
12,5x20,5 cm
ISBN 99943-891-0-6
Çmimi 400 lekë
Damarët e ujt
Ilir Kadia
Tregime
136 faq.
12,5x20,5 cm
ISBN 978 99943-51-18-3
Çmimi 500 lekë
Dyzetë sy të majtë
Ilir Kadia
Roman
162 faq.
12,5x20,5 cm
ISBN 99943-51-04-6
Çmimi 500 lekë
Arkitekti
Fahri Balliu
(novelë)
107 feq.
ISBN 99927-732-4-3
Çmimi 400 lekë
Prilli qante papritur
Fahri Balliu
(tregime të zgjedhura)
170 feq.
ISBN 99927-732-3-5
Çmimi 500 lekë
Panteoni i zi
Fahri Balliu
(roman)
200 feq.
ISBN 99927-732-6-X
Çmimi 500 lekë
Proze e huaj Proze e huaj Proze e huaj
pas tërmetit
Haruki Murakami
136 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978-9928-221-42-1
Çmimi 800 lekë
Danc danc danc
Roman
Haruki Murakami
416 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978-9928-221-41-4
Çmimi 1500 lekë
Kur bie nata
Roman
Haruki Murakami
160 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978-9928-221-36-0
Çmimi 900 lekë
Serotonina
Roman
Michel Houellebecq
Përkthyese: Edit Dibra
272 faqe
ISBN 978-9928-221-38-9
Çmimi 1200 lekë
Një njeri i zakonshë
Roman
Philip Roth
136 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978-9928-221-38-4
Çmimi 900 lekë
Gjuetia e ethshme e deles
Roman
Haruki Murakami
320 faqe
13 x 21,5 cm
ISBN 978-9928-221-35-3
Çmimi 1500 lekë
Xhevdet beu dhe të bijtë
Roman
Orhan Pamuk
Përkthyese: Stefan Vuçani
687 faqe
ISBN 978-9928-221-31-5
Çmimi 1800 lekë
Purity
Roman
Jonathan Franzen
Përkthyese: Artan Qoqi
608 faqe
ISBN 978-9928-221-25-4
Çmimi 1600 lekë
Juda
Roman
Amos Oz
Përkthyese: Alina Karaulli
300 faqe
ISBN 978-9928-221-32-2
Çmimi 1300 lekë
Pesë Qoshet
Roman erotik
Mario Vargos Llosa
Përkthyese: Erion Karabolli
208 faqe
ISBN 978-9928-221-20-9
Çmimi 900 lekë
I pangjyri Tsukuru Tazaki dhe vitet e tij të pelegrinazhit
Roman
Haruki Murakami
Përkthyese: Artan Kuçi
280 faqe
ISBN 978-9928-221-27-8
Çmimi 900 lekë
Elefanti zhduket
Roman
Haruki Murakami
Përkthyese: Ivana Dervishi
366 faqe
ISBN 978-9928-221-22-3
Çmimi 1200 lekë
Sërish dashuri
Roman
Doris Lessing
Përkthyese: Greta Përgjegji
368 faqe
ISBN 978-9928-221-13-1
Çmimi 1200 lekë
Liria
Roman
Jonathan Franzen
Përkthyese: Sokol Bega
646 faqe
ISBN 978-9928-221-10-0
Çmimi 1600 lekë
Në jug të kufirit, në perëndim të diellit
Roman
Haruki Murakami
Përkthyese: Artan Kuçi
208 faqe
ISBN 978-9928-221-18-6
Çmimi 900 lekë
Jeta rimon me vdekjen
Roman
Amos Oz
Përkthyese: Rigel Rizaj
113 faqe
ISBN 978-9928-4279-9-1
Çmimi 700 lekë
Korrigjimet
Roman
Jonathan Franzen
Përkthyese: Orjeta Marku & Elga Mitre
655 faqe
ISBN 978-9928-4279-1-5
Çmimi 1600 lekë
Martesë me një komunist
Roman
Philip Roth
Përkthyese: Shpëtim Myshketa
352 faqe
ISBN 978-9928-221-03-2
Çmimi 1200 lekë
Lëvdatë për njerkën
Roman erotik
Mario Vargos Llosa
Përkthyese: Bajram Karabolli
126 faqe
ISBN 978 9928 4279 2 2
Çmimi 700 lekë
Harta dhe territori
Roman
Michel Houellebecq
Përkthyese: Saverina Pasho
362 faqe
ISBN 978-9928-4279-6-0
Çmimi 1200 lekë
Ftesë për ndëshkim
Roman
Vladimir Nabokov
Përkthyese: Myrteza Shini
192 faqe
ISBN 978 9928 221 01 8
Çmimi 900 lekë
Thërrmijat elementare
Roman
Michel Houellebecq
Përkthyese: Edit Dibra
302 faqe
ISBN 978 9928 4241 7 4
Çmimi 1200 lekë
Nënshtrimi
Roman
Michel Houellebecq
Përkthyese: Edit Dibra
240 faqe
ISBN 978 9928 4279 0 8
Çmimi 900 lekë

Në zgrip të botës: Michel Houellebecq
Martin de Haan
Përkthyese: Alexander Beçiri
128 faqe
ISBN 978 9928 4279 3 9
Çmimi 700 lekë

Jetë fshati
Roman
Amos Oz
Përkthyese: Orjeta Marku
214 faqe
ISBN 978 9928 4241 8 1
Çmimi 1000 lekë
Pnini
Roman
Vladimir Nabokov
Përkthyese: Ben Andoni
204 faqe
ISBN 978 9928 4241 6 7
Çmimi 900 lekë
Kafka në breg
Roman
Haruki Murakami
Përkthyese: Merita Meçe
507 faqe
ISBN 978 9928 4241 5 0
Çmimi 1600 lekë
Ankimi i Portnoit
Roman
Philip Roth
Përkthyese: Shpëtim Myshketa
250 faqe
ISBN 978 99943 51 74 9
Çmimi 1000 lekë
Gjysma e diellit të verdhë
Roman
Chimamanda Ngozi Adichie
Përkthyese: Merita Meçe
551 faqe
ISBN 978 99943 51 96 1
Çmimi 1600 lekë
Dashamirëset
Roman
Jonathan Littell
1088 faqe
ISBN 978 99943 51 78 7
Çmimi 2500 lekë
Zgjerimi i fushës se luftës
Roman
Michel Houellebecq
152 faqe
ISBN 978 99943 51 76 3
Çmimi 700 lekë
Bija e errësirës
Roman
Elena Ferrante
Përkttheu nga italisht: Shpëtim Kelmendi
143 faqe
12,5 x 20,5 cm
ISBN 978 99943 51 69 5
Çmimi 700 lek | 5 euro
Lolita
Roman
Vladimir Nabokov
Në shqip nga Lili Bare
358 faqe
13,5 x 21 cm
ISBN 978 99943 51 72 5
Çmimi 1000 leke | 7 euro
Muzeu i pafajësisë
Roman
Orhan Pamuk
Përkthyese: Drita Çetaku-Turdiu
654 faqe
ISBN 978 99943 51 75 6
Çmimi 1600 lekë
DEL HIJA
Roman
Philip Roth
Përkthyese: Sokol Bega
263 faqe
ISBN 978 99943 5161 9
Çmimi 1000 lekë
Dy vajza
Roman
Perihan Magden
Përkthyese: Stefan Vuçani
272 faqe
ISBN 978 99943 5171 8
Çmimi 1000 lekë
Jeta dhe koha e Majkëll K.
Roman
J.M. Coetzee
Përkthyese: Klodian Briçi
206 faqe
ISBN 978 99943 5161 9
Çmimi 1000 lekë
Majkëlli im
Roman
Amos Oz
Përkthyese: Arjol Guni
285 faqe
ISBN 978 99943 5167 1
Çmimi 1000 lekë
Pylli norvegjez
Haruki Murikami
Përktheu: Etta Klosi
316 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978-99943-51-64-0
Çmimi 1200 lekë
Vajza e prapë
Roman
Mario Vargas Llosa
Përkthyese: Bajram Karabolli
328 faqe
ISBN 978 99943 5165 7
Çmimi 1200 lekë
Festa e cjapit
Roman
Mario Vargas Llosa
Përkthyese: Bajram Karabolli
416 faqe
ISBN 978 99943 5162 6
Çmimi 1400 lekë
Njolla në mur
Tregime
Virginia Woolf
Përkthyese: Elvana Zaimi
196 faqe
ISBN 978 99943 5168 8
Çmimi 800 lekë
Platforma
Roman
Michel Houellebecq
Përkthyese: Xhelal Kurtina
328 faqe
ISBN 978 99943 51 15 2
Çmimi 900 lekë
Ishulli i mundshëm
Roman
Michel Houellebecq
Përkthyese: Saverino Pasho
332 faqe
ISBN 978 99943 51 57 2
Çmimi 1200 lekë
Shëmti e përkryer
Arthur Japin
roman
Përktheu: Brunilda Nebo
254 faqe
Çmimi 1000 lekë
ISBN 978 99943 51 60 2
Stambolli
kujtime
Orhan Pamuk
412 faqe
ISBN 978 99943 51 53 4
Çmimi 1200 lekë
Turpi
J.M. Coetzee
Roman, botimi i treti
Përktheu: Klodian Briçi
240 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978 99943-51-56-5
Çmimi 1000 lekë

Askund
J.M. Coetzee
roman, botimi i dytë
Përktheu: Zymber Elshani
198 faqe
Çmimi 750 lekë
ISBN 978 99943-??

Kronika e zogut kurdisës
Haruki Murikami
Përktheu: Etta Klosi
675 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978-99943-5140-4
Çmimi 1600 lekë
E dashura ime Sputnik
Haruki Murikami
Përktheu: Elvana Zaimi
207 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978-99943
Çmimi 1100 lekë
Drojë dhe dinjitet
Dag Solstad
roman
Përktheu: Myrteza Shini
138 faqe
Çmimi 600 lekë
ISBN 978 99943-51-55-8
Të përjashtuarit
roman
Elfriede Jelinek
271 faqe
ISBN 978 99943 51 49 7
Çmimi 1000 lekë
Vera para errësirës
roman
Doris Lessing
275 faqe
ISBN 978 99943 5147 3
Çmimi 800 lekë

Sëmundje dashurie
roman
Ian McEwan
Përktheu: Albana Kozeli
229 faqe
ISBN 978 99943 51 11 4
Çmimi 800 lekë

Inati
Philip Roth
Roman
Përktheu: Sokol Bega
188 faq.
12,5x19 cm
ISBN 978-99943-891-2-4
Çmimi 700 lekë
Rrëfim për dashurinë dhe errësirën
Amos Oz
Përktheu: Etleva Pushi & Sokol Bega
655 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978-99943-51-41-1
Çmimi 1500 lekë
Zonja Marta Ouli
roman
Sigrid Undset
151 faqe
ISBN 978 99943 51 14 5
Çmimi 500 lekë
Jeta e re
Orhan Pamuk
Roman
Përktheu: Rubin Hoxha
271 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978-99943-5134-3
Çmimi 1000 lekë
Në bregun Chesil
roman
Ian McEwan
143 faqe
ISBN 978-99943-51-38-1
Çmimi 600 lekë
Gruaja e mesditës
roman
Julia Franck
332 faqe
ISBN
Çmimi 1200 lekë
Afrikani
J.M.G Le Clézio
Vetërrëfim
112 faq.
13,5 x 21 cm
ISBN 978 99927 817 1 5
Çmimi 600 lekë
Tren nate për Lisbonë
Pascal Mercier
Roman
Përktheu: Haxhire Luli
380 faq.
13,5 x 21 cm
ISBN 978 99943 5136 7
Çmimi 1000 lekë
Kështjella e bardhë
Orhan Pamuk
Roman
Përktheu: Drita Çetaku-Turdiu
192 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978-99943-5128-2
Çmimi 700 lekë
Te njohesh nje grua
Amos Oz
Roman
Përktheu: Etleva Kondakçiu-Pushi
240 faq.
13,5 x 21 cm
ISBN 978 99943-5123 7
Çmimi 800 lekë
Eshtrat e dashura
Alice Sebold
Roman
Përktheu: Esmeralda Hila & Kostandina Murzaku
318 faq.
13,5 x 21 cm
ISBN 978 99943-5108 4
Çmimi 800 lekë
I ngadalti
J.M. Coetzee
Roman
Përktheu: Myrteza Shini
200 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978 99943-5112-1
Çmimi 700 lekë
Platforma
Michel Houellebecq
Roman
Përktheu: Xhelal Kurtina
358 faq.
13,5 x 21 cm
ISBN 978 99943-5115 2
Çmimi 800 lekë
Udhëtim i mbyllur
Samuel Beckett
Roman
110 faq.
13,5 x 21 cm
ISBN 978 99943-5116 9
Çmimi 600 lekë
Prill në Paris
Michael Wallner
Roman
Përktheu: Elda Gjana
250 faq.
13,5 x 21 cm
ISBN 978 99943-5121 3
Çmimi 600 lekë
Baroja
Vepra të zgjedhura
Volumi 1
Roman
Petre M. Andreevski
Përktheu: Dr. Zihni Osmani
250 faqe
ISBN 99943-683-9-7
Çmimi 500 lekë
 
Të gjitha fytyrat e vdekjes 
Vepra të zgjedhura
Volumi 2
Tregime
Petre M. Andreevski
Përktheu: Fejzi Bojku
250 faqe
ISBN 99943-683-8-9
Çmimi 500 lekë
Bora
Orhan Pamuk
Roman
Përktheu: Drita Çetaku
476 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978-99943-5109-1
Çmimi 1200 lekë
Këtë nuk e ka bërë as Shekspiri
Charles Bukowski
(Vetërrëfim)
Përktheu: Artian Guskiqi
120 faq.
ISBN 99927-732-7-8
Çmimi 400 lekë
Turpi
J.M. Coetzee
Roman, botimi i dytë
Përktheu: Klodian Briçi
240 faq.
13,5x21 cm
ISBN 99943-683-5-4
Çmimi 800 lekë
Askund
roman
J.M. Coetzee
Përktheu: Zymber Elshani
198 faqe
Çmimi 750 lekë
ISBN 99943-602-3-X
Bujtina me potkua
A. den Doolaard
roman
përktheu: Sherefedin Mustafa
88 faq.
ISBN 99943-683-6-2
Çmimi 600 lekë
Recetat e pasionit
Laura Esquivel
roman
Përktheu: Kristofor Ndreu
190 feq.
ISBN 99943-602-4-8
Çmimi 600 lekë
Dashuria ime fatale
Natalia Ginzburg
roman
përktheu: Hektor Xhomara
96 faq.
Çmimi 450 lekë
Pianistja
Elfriede Jelinek
Roman
Përktheu: Afrim Koçi
288 faq.
13.5x20.5 cm
ISBN 99943-770-2-7
Çmimi 850 lekë
Pianistja
Elfriede Jelinek
Roman, botimi i dytë
Përktheu: Afrim Koçi
305 faq.
13,5x21 cm
ISBN 99943-770-8-6
Çmimi 900 lekë
Dashnoret
Roman
Elfriede Jelinek
200 faqe
ISBN 99943-850-0-3
Çmimi 600 lekë
Çarja
roman
Susanna Moore
Përktheu: Afrim Karagjozi
168 faqe
ISBN 99943-683-2-X
Çmimi 550 lekë
Unë jam e kuqja
Orhan Pamuk
Roman
Përktheu: Drita Çetaku
536 faq.
13,5x21 cm
ISBN 99943-850-6-2
Çmimi 1300 lekë
Unë jam e kuqja
Orhan Pamuk
Roman, botimi i dytë
Përktheu: Drita Çetaku
536 faq.
13,5x21 cm
ISBN 99943-850-6-2
Çmimi 1300 lekë

Baulja e babait
Orhan Pamuk
Sjellë në shqip nga:
Urim Nerguti & Hysen Voci
78 faq.
11 x 16 cm
ISBN 978 99943 5119 0
Çmimi 300 lekë

Fëmija i pestë
Doris Lessing
Përktheu: Etleva Kondakçiu-Pushi
159 faq.
12,5 x 20,5 cm
ISBN 978 99943 5125 1
Çmimi 600 lekë
Macja dhe minjtë
Günther Grass
Përktheu: Afrim Koçi
140 faq.
12,5 x 20 cm
ISBN 978 99927 7329 1
Çmimi 500 lekë
Adhuruesi i Djallit
G.B. Shaw
Dramë
Përktheu: Afrim Karagjozi
96 faq.
12,5x20,5 cm
ISBN 99943-850-1-1
Çmimi 400 lekë
Qezari dhe Kleopatra
G.B. Shaw
Dramë
Përktheu: Afrim Karagjozi
140 faq.
12,5x20,5 cm
ISBN 99943-891-1-4
Çmimi 500 lekë
Përgjithmonë e imja
Maria Venturi
Roman
Përktheu: Luiza Dorri & Berta Lako
210 faq.
13 x 21 cm
ISBN 99943-770-9-4
Çmimi 600 lekë
Burrit
Roman
SandroVeronesi
192 faqe
ISBN 99943-683-0-3
Çmimi 600 lekë
Zonja Dalloway
Virginia Woolf
(roman)
208 faq.
ISBN 99927-886-9-0
Çmimi 650 lekë
Dashuri
Hanne Ørstavik
Roman
Përktheu: Myrteza Shini
128 faq.
12,5x20 cm
ISBN 99943-770-9-4
Çmimi 500 lekë

E vertëta
Hanne Ørstavik
Roman
Përktheu: Myrteza Shini
164 faq.
12,5x20 cm
ISBN 99943-891-3-0
Çmimi 550 lekë

Epshi
roman
Elfriede Jelinek
205 faqe
ISBN 978-99943-850-72
Çmimi 700 lekë

Ditët e braktisjes
Elena Ferrante
Roman
Përktheu:
Adrian Beshaj
177 faq.
Çmimi 600 lekë

Lamtumirë Lolitë
Ditar
Melissa P.
Përktheu A. Beshaj, E. Açka
125 faq.
13x20.5 cm
ISBN 99943-770-1-X
Çmimi 500 lekë
E shtuna
roman
Ian McEwan
293 faqe
ISBN 978-99943-51-06-0
Çmimi 800 lekë
Aleksandra
roman
Kjell Høibraten
518 faqe
ISBN 978-99943-51-22-0
Çmimi 1000 lekë
Te tjera Te tjera Te tjera

Burri që pandehu gruan për kapelë
Oliver Sacks
Përktheu: Griselda Zaimi
280 faq.
ISBN 978-9928-221-06-3
Çmimi 1000 lekë


Pasioni për Thethin
Udhëtime dhe përshkrime
Elsie/Mulder/Zonderland
Përktheu Artan Qoqi
326 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978-9928-221-23-0
Çmimi 1500 lekë

 

Gratë që u bënë bura
Virgjineshat e betuara shqiptare
Antonia Young
252 faq.
ISBN 978-99943-51-94-7
Çmimi 1000 lekë

Zonjat angleze në Shqipëri
Afrim Karagjozi
130 faq.
ISBN 978-9928-4279-8-4
Çmimi 700 lekë
Hienat bankare
Joris Luyendijk
256 faq.
ISBN 978-9928-221-05-6
Çmimi 1000 lekë

Nuk m'u nda burgu i Burrelit
Beqir Ajazi
(Vetrrëfim)
170 faq.
ISBN 99927-775-5-9
Çmimi 400 lekë

Përtej famës
Autobiografi
Marlon Brando & Robert Lindsey
Përktheu Timo Flloko
470 faq.
15.5x23 cm
ISBN 99943-770-0-0
Çmimi 1000 lekë
Miq tek Ali Pasha
Rrëfim udhëtimi
Tessa de Loo
Përktheu Marsela Maçi
186 faq.
13,5x21 cm
ISBN 978 99943-51-10-7
Çmimi 700 lekë
Mifi
Dick Bruna
Ilustratori: Dick Bruna
(Përrallës për fëmijë)
Përktheu: Ukzenel Buçpapa
30 faq.
ISBN 90-76905-07-X
Çmimi 100 lekë
Mifi në plazh
Dick Bruna
Ilustratori: Dick Bruna
(Përrallës për fëmijë)
Përktheu: Ukzenel Buçpapa
30 faq.
ISBN 90-76905-08-8
Çmimi 100 lekë
Mifi në parkun e lodrave
Dick Bruna
Ilustratori: Dick Bruna
(Përrallës për fëmijë)
Përktheu: Ukzenel Buçpapa
30 faq.
ISBN 90-76905-09-6
Çmimi 100 lekë

Kosova. Lufta e shtyrë
Raymond Detrez
168 faq.
ISBN 99943-602-5-6
Çmimi 450 lekë

ABC e kozmetikës
Luljeta Dino
Gjinia: receta trajtimi të lëkurës
70 feq.
ISBN 99927-732-3-2
Çmimi 200 lekë
Leksiku i Kulturës Popullore Shqiptare
Robert Elsie
Përktheu Abdurrahim Myftiu
282 faq.
13.5x21 cm
ISBN 99943-683-4-6
Çmimi 800 lekë
Letërsia Shqipe. Një histori e shkurtër.
Robert Elsie
Përktheu: Majlinda Nishku
297 faq.
13.5 x 21,5 cm
ISBN 99943-850-4-6
Çmimi 900 lekë
Gjashtë muaj në Shqipëri
J. Fabius
Përktheu: Evis Babani
182 faq.
13,5 x 21,5 cm
ISBN 978 99943-770-3-9
Çmimi 1000 lekë
Vrapi drejt vetes
Joschka Fischer
101 faqe
Çmimi 400 lekë

Ballkani
Mark Mazower
Përktheu: Klodian Briçi
198 faq.
ISBN 978 99943-51-51-0
Çmimi 800 lekë

Xhelozia
Willy Pasini
Psikologji
Përktheu: Luljeta Dino
200 faq.
13,5x21,5 cm
ISBN 99943-891-6-5
Çmimi 700 lekë
Don Shtjefën Kurti
Kronikë e një jete në amshim

Vlash Prendi
(monografi)
Çmimi 500 lekë 
wisdom of mankindThe Wisdom of Mankind
Mençuria e njerëzimit
Mblodhi dhe përktheu: Afrim Karagjozi
(Quotation-thënie)
200 feq.
ISBN 99927-775-4-0
Çmimi 550 lekë
Serembe 2001
Autori pjesëmarrës në "Serembe 2001"
(Poezi, tregime, kritikë)
350 feq.
ISBN 99927-775-8-3
Çmimi 500 lekë
Vetëpohimi i gruas.
Pamela Butler
Përktheu: Konstandina Murzaku/Brunilda Nebo
136 faq.
13.5 x 21 cm
ISBN 978 99943-5126 8
Çmimi 800 lekë
Fillesat per mesimin e gjuhes shqipe
Afrim Karagjozi
Vedat Islami
231 feq.
ISBN 978 99943-5133-6
Çmimi 1000 lekë
Fjalor Historik i Kosovës
Robert Elsie
Përktheu: Majlinda Nishku
438 faq.
13.5 x 21 cm
ISBN 978-99943-51-70-1
Çmimi 2600 lekë
dhe Nafta Politika
Maksim Shuli
438 faq.
14,5 x 21 cm
ISBN 978-99943-51-83-1
Çmimi 700 lekë
Poezi Poezi Poezi
Ftesë për flirt
Flutura Açka
126 faq.
ISBN 978 9928 4279 4 6
Çmimi 700 lekë
Burri që më do mua
Adriatike Lami
64 faq.
ISBN 978-9928-221-21-6
Çmimi 600 lekë
Roja i dritës
Flutura Açka
104 faq.
ISBN 978 9928 221 24 7
Çmimi 700 lekë

Poezi 1993-2003
Përmbledhje të 10 vjet poezi
Flutura Açka
310 faq.
ISBN 99927-817-2-6
Çmimi 1000 lekë

Kurth' i diellit
Flutura Açka
103 faq.
ISBN 99927-732-5-1
Çmimi 300 lekë

Rënkimi i shiut
Botim i plotë 1993-2011

Flutura Açka
402 faq.
ISBN 978 99943-51-77-0
Çmimi 2000 lekë

Nuk fryn më erë e gjethit
Vasil Dede
(Poezi)
100 feq.
ISBN 99927-775-2-4
Çmimi 300 lekë
Digjet ylli i ikur
Demir Gjergji
(Poezi)
100 feq.
ISBN 99927-775-9-1
Çmimi 300 lekë
Fluturoi qielli nga
cepi i velit tim

Furugh Farrukhzad
Poezi të zgjedhura
Shipëroi: Riza Lahi
82 faq.
12x19 cm
ISBN 99943-891-7-3
Çmimi 400 lekë
Rob i Manive
Timo Flloko
(poezi)
150 faq.
ISBN 99927-886-3-1
Çmimi 500 lekë

Botimi i parë;
botimi i tretë

Botimi i katërt;
botimi i pestë
Ky libër kushton sa një Redbull
Koloreto Cukali
Poezi
109 faq.
12 x 19,5 cm
ISBN 99943-891-4-9
Çmimi 400 lekë
Ungjilli modern
Poezi
Dritan Mesuli
104 faqe
ISBN 99927-602-0-5
300 lekë
Piruni dhe daullja
Bujar Muçaj
(fabula, peozi, satirike)
60 faq.
ISBN 99927-817-3-4
Çmimi 250 lekë
Kurbini-tradita, kultura 1
Vlash Prendi
(Studime)
200 faq.
Çmimi 500 lekë
Kurbini-tradita, kultura 2
Vlash Prendi
(Studime)
300 faq.
ISBN 99927-775-1-6
Çmimi 500 lekë

Fundjavë me Florën
Mirela Sula
(poezi)
100 faq.
ISBN 99927-732-2-7
Çmimi 300 lekë

Pse rënkon kumuria ime?
Musa Vyshka
Poezi
100 faq.
ISBN 99927-775-0-8
Çmimi 300 lekë

Syri i ujt' i Strugës
Dh. Pojanaku, L. Dushi, F. Açka
M. Kallupi, M. Sula, A. Canaj

(Antologji poetike)
70 faq.
ISBN 99927-775-…
Çmimi 400 lekë
Irfan I. Bregu
Homazh për dashurinë
Poezi
230 faq.
ISBN 978 99943-51-03-9
Çmimi 500 lekë
Dehja nën mjegull
Kujtim Morina
Poezi
99 faq.
ISBN 978 99943-51-00-8
Çmimi 300 lekë
7 prajmet e udhës sime
Adriatike Lami
(poezi)
170 faq.
ISBN99927-817-9-3
Çmimi 400 lekë
Lumenjtë kthehen në shtëpi
Dhimitër Pojanaku
Poezi
118 faq.
ISBN 978 99943-51-03-9
Çmimi 500 lekë
-